Dagkaartje voor vandaag Maandag 17 februari 2020

Trouw
De Hond symboliseert onze trouwe vriend. Deze kaart duidt er op dat je veel waarde hecht aan trouw en vriendschap van de mensen in je omgeving.

Naast trouw heeft deze kaart nog een andere belangrijke betekenis: De Hond vertegenwoordigt ook goed nieuws, geluk in de liefde en vrolijkheid.

Deze kaart zou dus ook kunnen duiden op een verliefdheid, een nieuwe relatie of meer vuur in een bestaande relatie.

Steekwoorden
Vriendschap, trouw, integriteit, loyaliteit.

Advies
Volg je intuïtie en blijf trouw aan jezelf. Als je problemen hebt, zoek dan steun en hulp bij een trouwe vriend(in).

 

Dagkaartje voor vandaag vrijdag 31 Januari 2020

HARTEN VROUW

Vandaag is een goed moment om aandacht te besteden aan je creativiteit. Creatief bezig zijn (tekenen, schrijven, koken, kunst) biedt je veel voldoening vandaag. Steek tijd en indien mogelijk wat geld in je woning, jouw thuis. En trek je even terug in je eigen wereldje en tussen jouw eigen spulletjes. Geniet van dit momentje voor jezelf!

 

 

Ik moet eerlijk met je zijn: het leven was bijzonder stressvol voor me. Ik zou waarschijnlijk opener met je moeten zijn en mijn ware gevoelens met je moeten delen, want meestal kropte ik deze op. Dit was fysiek en emotioneel schadelijk voor me. Ik geef toe dat ik veel angst heb gekend tijdens mijn leven op aarde. Ik was bang dat jij en anderen me niet van me zouden houden als jullie zouden weten wie ik werkelijk was. Ik had het gevoel dat ik niet goed genoeg was en ik wilde niet dat je dit zou weten. Nu ik hier ben is alles anders! Ik zie nu in dat er niets mis met me was, behalve dan mijn overtuiging dat er iets mis met me was. Deze overtuiging zorgde ervoor dat ik handelde op manieren die niet gezond voor me waren. Maar ook niet gezond voor jou. Hiervoor wil ik me verontschuldigen. Ik bedank God dat ik geen aardse zorgen meer heb en dat ik mijzelf nu oprecht kan uiten. Nu ik me geen zorgen meer maak over de oordelen van anderen, geen zorgen meer over geld of werk heb, leef ik compleet zorgeloos.

 

 

 

De sluierdans

 

Je verkeert in een situatie in je leven dit op het punt staat te worden onthuld om meer duidelijkheid te geven. Het is net als drijfzand, het beeld is anders dan het leek, het wordt duidelijker. Deze duidelijkheid zal een grote opluchting voor je zijn en je intuïtie bevestigen. Heb geduld en laat de onthulling op het juiste moment voor jou gebeuren.

Vaak is hetgeen we denken slechts een klein stukje van het grotere geheel. Met wat meer informatie kan de waarheid, waarvan we denken dat die echt is, veranderen — soms op een dramatische manier — en een totaal andere werkelijkheid onthullen. Soms verbeelden we ons echt dat een situatie, een persoon of een plek , waarvan we op dat moment denken dat dat het is om, na enige tijd en ontwikkelingen die hebben plaats gevonden, te ontdekken dat het niet helemaal zo is. Er gebeurt op dir moment iets belangrijks in je leven dat zich nog ontwikkelt en waarvan je je nog helemaal bewust moet worden. Het is goed om geduldig te zijn en nieuwsgierig, en te vertrouwen op de ontwikkelingen die je nu voelt. Zet de dingen niet overhaast in beweging om structuur aan te brengen en zelfs de dingen concreet te maken, totdat je de kans hebt gehad om de situatie of het proces duidelijker voor je te zien. Er komt binnenkort een tijd, dat je zult beseffen dat de gracieuze kosmische dans van Kwan Yin is begonnen en ze de sluier heeft opgelicht. Op dat moment zul je beseffen dat je de dingen helderder en beter kunt zien dan voorheen.

Alleen dan zal het ondernemen van de juiste actie, of geen actie, duidelijk voor je zijn. Eerder pogingen proberen te doen of situaties creëren, zal er niet voor zorgen dat het oplichten van de sluier sneller gaat. Heb geduld en vertrouw, geliefde. De goddelijke, gracieuze dans van Kwan Yin zal dit deel van je leven raken en je helderheid schenken. Luister met heel je hart naar de muziek van haar dans.

Deze kaart is ook een bevestiging dat iets wat je onlangs hebt opgemerkt, of spoedig zult opmerken, juist is. Dit kan een verrassing zijn geweest, een shock of iets dat je moeite heeft gekost, en misschien voel je je nog niet helemaal gemakkelijk over de gevolgen daarvan en twijfel je aan de juistheid van je visie. Wees geduldig en gun jezelf de tijd om aan de nieuwe waarheden te wennen die je nu worden onthuld. De gracieuze dans van Kwan Yin onthult niet alleen, maar toont je ook de mogelijkheid en de oplossing.

 

 

 

 

De Romantische Engelen sturen je deze
kaart om je er aan te herinneren dat het
mogelijk is, dat je zielsverwant heel anders in je leven komt dan je verwacht. Dit geldt met name als je de neiging hebt alleen te laten met een bepaald ‘type’ mens. Je hebt deze kaart getrokken om je te helpen je zielsverwant te ontdekken.
Deze kaart kan je bijvoorbeeld aangeven dat je deze persoon al hebt ontmoet, maar dat je zijn of haar romantische kant over het hoofd hebt gezien.
Neem de tijd om de verschillende mensen die je de laatste tijd hebt ontmoet beter te leren kennen, zelfs als er op het eerste gezicht helemaal geen sprake is van aantrekking. Je zult in elk geval iets leren over jezelf, en wie weet nieuwe vrienden maken.

 

Scholing, studie en onderwijs helpen je om te groeien en je levensdoel te bereiken. De engelen zullen je leiden en helpen met dit proces.
We willen van alles maar het ontbreekt ons soms aan de nodige kennis, ervaring of opvoeding. Als we echt verder willen, zullen we de nodige dingen moeten leren. Daarvoor is tijd en geduld nodig en het gaat dus niet zomaar vanzelf.

 

 

 

Deze kaart staat voor alles wat het daglicht niet mag zien. Valse voorwendsels, gesjoemel, roddel. Dit is ook de kaart van de huisdieren.
Onechtheid en gemeenheid zijn zaken waar iedereen in zijn leven mee te maken krijgt. Je kunt je niet afsluiten voor de pijn, maar je kunt wel openstellen voor vergeving.

Want ook jij kunt gemeen, onecht en vals zijn. Als je het goede wilt, moet je het goede doen. Dat betekent dat je moet accepteren dat anderen soms net zo vervelend zijn als jij.

 

Beetje een mindere dagkaart,maar ook dit hoort jammer genoeg bij het leven

 

Hartengroetjes